Murwareed (Pearl)

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $25
 • Propozimet e Marra: 27

Përmbledhja e konkursit

Murwareed is the name of my company which means (pearl). This company is about handmade customized jewellery. And the main theme of this company is Murwareed (pearl). You can check out the Murwareed_pearl Instagram account to see my designs.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Ende asnjë mesazh.

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!