My business is about events planning specially for weddings Id rather a luxurious symbolic logo as well as a rich glamorous background like black and gold The company ‘s name is (Ever After)

Përmbledhja e konkursit

I need a logo designed.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Hard Worker and Quick responser for any changes that you may want.”

Fotoja e profilit alkandari1991, Kuwait.

Këndi publik i sqarimeve

 • alkandari1991
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  The work need to be done via adobe and the adobe file need to be sent to me. Once I agree.

  Thank you

  • 1 vit më parë
 • Moulogodesigner
  Moulogodesigner
  • 1 vit më parë

  Dear sir your company details please.

  • 1 vit më parë
  1. alkandari1991
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 vit më parë

   Find it on “details”

   • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!