my need a flyer design looking and unique design5633

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $10
 • Propozimet e Marra: 3
 • Fituesi: AbdurRazzak2

Përmbledhja e konkursit

I am searching a graphic design specialist my need business flyer and with logo design so urgent design deed

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“wow design Excellent work”

Fotoja e profilit AnjuaraBegum01, Bangladesh.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • abdul7alam
  abdul7alam
  • 8 muaj më parë

  Hey, You can message me so we can discuss this further. Please check my portfolio and reviews as well. Waiting to hear back from you. Thank you!

  • 8 muaj më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!