Need a brand logo

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: £50
 • Propozimet e Marra: 188
 • Fituesi: mostafizu007

Përmbledhja e konkursit

Tecnology, subtitles, glasses, hearing impaired.

Brand name is SubVision - Be as creative as you want while keeping it professional please!

Motto - "Hear more, see more".

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!