Need a cartoon type logo

Përmbledhja e konkursit

A cartoon logo of two kids. One white skin, sandy hair the other brown skin, dark curly hair 10 years old. They are starting their own studio/production company called twoboysproductions.com. They will be producing videos for YouTube and hopefully selling

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • rjalamin850
  rjalamin850
  • 1 vit më parë

  Plz check my entry update

  • 1 vit më parë
 • rjalamin850
  rjalamin850
  • 1 vit më parë

  sir, plz check my entry

  • 1 vit më parë
 • rjalamin850
  rjalamin850
  • 1 vit më parë

  Update my pic

  • 1 vit më parë
 • rjalamin850
  rjalamin850
  • 1 vit më parë

  Sir check

  • 1 vit më parë
 • ratanbairagi
  ratanbairagi
  • 1 vit më parë

  #34 Sir, please check.

  • 1 vit më parë
 • GoldenAnimations
  GoldenAnimations
  • 1 vit më parë

  working on

  • 1 vit më parë
 • rjalamin850
  rjalamin850
  • 1 vit më parë

  Sir plz check my entry

  • 1 vit më parë
 • ratanbairagi
  ratanbairagi
  • 1 vit më parë

  #14 Sir, Please check.

  • 1 vit më parë
 • ratanbairagi
  ratanbairagi
  • 1 vit më parë

  #12 Sir, Please check.

  • 1 vit më parë
 • Morphini
  Morphini
  • 1 vit më parë

  what is name of boys

  • 1 vit më parë
  1. pastorman
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 vit më parë

   Why?

   • 1 vit më parë
 • hossam1911
  hossam1911
  • 1 vit më parë

  send their photo

  • 1 vit më parë
  1. pastorman
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 vit më parë

   how do i attach photos

   • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!