need a logo

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $25
 • Propozimet e Marra: 11

Përmbledhja e konkursit

company name is maneki print inc.
based on the file provided. the cat must have left paw up. right paw holding the coin. coin sits in the middle. must have it postion as such. cat can be different but i like the picture idea of the cat file i provided. don't need company name. the statue is just a mock up of how I want everything positioned. the black cat is what I want used

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • MdSeumKhan
  MdSeumKhan
  • 7 muaj më parë

  Please Check #2

  • 7 muaj më parë
 • athirakawaii
  athirakawaii
  • 7 muaj më parë

  You need icon or you want image to edit?

  • 7 muaj më parë
  1. dtran84
   Krijuesi i Konkursit
   • 7 muaj më parë

   logo using file image ideas I provide

   • 7 muaj më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!