/need a logo for gaming channel

 • Statusi: Open
 • Çmimi: $60
 • Propozimet e Marra: 8

Përmbledhja e konkursit

My channel is called "Zombie r3v3ng3", I would love some kind of zombie and the text in a cool font. I like bold lines and colours, like sports teams logos

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • satriawann
  satriawann
  • 1 ditё më parë

  Check My Entry #9 Thanks

  • 1 ditё më parë
 • DimitrisTzen
  DimitrisTzen
  • 1 ditё më parë

  Check #1 please

  • 1 ditё më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!