need a logo made

Përmbledhja e konkursit

Logo needs to be an onion that is a pirate!

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • VinicioHaner
  VinicioHaner
  • 1 vit më parë

  I made the last changes you asked, thanks.

  • 1 vit më parë
 • carlagcortes
  carlagcortes
  • 1 vit më parë

  please check 4 and 3! hope its looking great for your needs

  • 1 vit më parë
 • katobouf
  katobouf
  • 1 vit më parë

  Description..?

  • 1 vit më parë
  1. bonez3123
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 vit më parë

   A logo that is an onion that is a pirate

   • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!