Need a logo **Picking a winner today**

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $10
 • Propozimet e Marra: 20
 • Fituesi: alimohamedomar

Përmbledhja e konkursit

I need a logo done. Something like this:

Straightline Medical
>----------------------------> (with an arrow below the words)

In red and black with the letters having some shadowing.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Wonderful to work with did a great job!”

Fotoja e profilit imgriffgriff, United States.

Këndi publik i sqarimeve

 • Thesilver007
  Thesilver007
  • 1 vit më parë

  I hope you contact me it's much better and I'm sure that you'll like it. It's close to the idea of the winning entry.

  • 1 vit më parë
 • Thesilver007
  Thesilver007
  • 1 vit më parë

  I have a better design than the winner

  • 1 vit më parë
 • NeelSagarbd
  NeelSagarbd
  • 1 vit më parë

  #guaranteed #guaranteed

  • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!