Need Community Name/Logo

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $60
 • Propozimet e Marra: 11
 • Fituesi: ciprilisticus

Përmbledhja e konkursit

We are in need of a name and logo for our new residential townhome community. The community is located in the Commonwealth Park neighborhood of Charlotte, NC. We are looking for a modern/minimalist logo to complement the style of the building. The name does not have to reference the location of the development. I have attached a picture of the development for inspiration.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Gave us exactly what we were looking for and was fast and professional. ”

Fotoja e profilit lexibickler, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Ende asnjë mesazh.

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!