Need some one to design a symbol for my brand Potential goods

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $50
 • Propozimet e Marra: 18
 • Fituesi: nidalartgallery

Përmbledhja e konkursit

I want the symbol to be a lion. As the brand is called potential and the lion representing that every one has the potential to be a lion (king of. The jungle )
I want the brand to come across as strong, bold and fierce.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • nidalartgallery
  nidalartgallery
  • 1 vit më parë

  Sir i cant add my entry yet now

  • 1 vit më parë
 • sumonkhansk005
  sumonkhansk005
  • 1 vit më parë

  Please check entry #6 #7

  • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!