Need to make my invoice better looking and more organized

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $15
 • Propozimet e Marra: 44
 • Fituesi: umairmalik36

Përmbledhja e konkursit

Hi,
I would like to redesign my invoice to be more organized and better looking

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Good freelancer! I am happy with his work”

Fotoja e profilit amorovat, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • umairmalik36
  umairmalik36
  • 2 javё më parë

  Please review entry # 51

  • 2 javё më parë
 • ITProTyper
  ITProTyper
  • 2 javё më parë

  I have subtle changes from my entry, can you please check #46 thankyou

  • 2 javё më parë
 • ITProTyper
  ITProTyper
  • 2 javё më parë

  I hope you like my invoice proposal in #43

  • 2 javё më parë
 • roshidb762
  roshidb762
  • 2 javё më parë

  please check #27

  • 2 javё më parë
 • roshidb762
  roshidb762
  • 2 javё më parë

  please check #26

  • 2 javё më parë
 • MONEYEARN04
  MONEYEARN04
  • 2 javё më parë

  #guaranteed #guaranteed

  • 2 javё më parë
 • Ravidu2001
  Ravidu2001
  • 3 javё më parë

  SER,PLEASE CHECK ENTRY #19 REGARDS

  • 3 javё më parë
 • ealccjob
  ealccjob
  • 3 javё më parë

  please check entry #16 . Regards

  • 3 javё më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!