Needing a logo designed with the wording: JD Print. Preferably with the JD in the shape of a diamond

Përmbledhja e konkursit

I need a logo designed.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Was great to deal with”

Fotoja e profilit jameeroads22, Australia.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Ende asnjë mesazh.

Si të filloni me konkurset

  • Postoni konkursin tuaj

    Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

  • Merrni propozime me shumicë

    Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

  • Zgjidhni propozimin më të mirë

    Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!