New idea for website banner image

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $20
 • Propozimet e Marra: 41
 • Fituesi: alighouri01

Përmbledhja e konkursit

This website needs a new banner image (highlighted in the attached image file). Please submit ideas. We're thinking some kind of abstract image would be best, not a picture of a person.

[login to view URL]

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“A pleasure to work with.”

Fotoja e profilit nerdpower, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • bhripon990
  bhripon990
  • 1 vit më parë

  Please check my entry #44

  • 1 vit më parë
 • nerdpower
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  Sorry about that. Here it is: http://seriescode.com/stage/

  • 1 vit më parë
 • taurian94
  taurian94
  • 1 vit më parë

  link of the website?

  • 1 vit më parë
 • Faruki69
  Faruki69
  • 1 vit më parë

  may I see your website, link the website

  • 1 vit më parë
 • siamahmed22900
  siamahmed22900
  • 1 vit më parë

  Dear, what will be you banner size?

  • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!