New idea for website subscription block

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $20
 • Propozimet e Marra: 27
 • Fituesi: vw8300158vw

Përmbledhja e konkursit

This website needs a better look for the subscription block. It is a mail chimp code snippit and must remain as such. Please submit ideas for making this look better.

[login to view URL]

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Great work. A pleasure to do business with.”

Fotoja e profilit nerdpower, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • Imrannatore
  Imrannatore
  • 1 vit më parë

  #31

  • 1 vit më parë
 • Imrannatore
  Imrannatore
  • 1 vit më parë

  #29

  • 1 vit më parë
 • Imrannatore
  Imrannatore
  • 1 vit më parë

  #30

  • 1 vit më parë
 • rabbybd365
  rabbybd365
  • 1 vit më parë

  check the simple unique design at #13

  • 1 vit më parë
 • rabbybd365
  rabbybd365
  • 1 vit më parë

  check my matelic glossy look button #14

  • 1 vit më parë
 • rabbybd365
  rabbybd365
  • 1 vit më parë

  check my official design #15

  • 1 vit më parë
 • nerdpower
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  I need to see the subscribe block embedded in the website to know how it looks. Please don't provide only an image of a text box and button.

  • 1 vit më parë
 • vw8300158vw
  vw8300158vw
  • 1 vit më parë

  please check #8

  thanks

  • 1 vit më parë
 • vw8300158vw
  vw8300158vw
  • 1 vit më parë

  Working...

  • 1 vit më parë
 • rabbybd365
  rabbybd365
  • 1 vit më parë

  check my #3

  • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!