New Logo Design

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $100
 • Propozimet e Marra: 36

Përmbledhja e konkursit

Looking for a new logo for a outdoor apparel and gear company. The name of are company is Four Front Gear. We are looking for a modern logo thats simple but still flashy. Looking for logo in all black, with a reverse color as well of white logo with white background. Attached are some example designs we like. Are favirote of the attached logo is the van royals logo. The logo can include either FF or FFG depending on what you think would look best.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!