NEW LOGO DESIGN

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $10
 • Propozimet e Marra: 20
 • Fituesi: Shahidulabeg

Përmbledhja e konkursit

LOOKING TO TURN THE BRAND LOGO INTO A BOLD GRAPHIC WITH AN OUTLINE IN AI AND PSD.

PLEASE USE YOUR SUBSTITUTE THE WORD DUDE WITH (WILD). WE WOULD LIKE THE LOGO TO SAY (BAREFOOT & FREE).

WE WOULD LIKE TO USE THE SAME FONT AND STYLE THAT IS IN THE ATTACHED PHOTO.


THANK YOU AGAIN!

THANK YOU.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • guessasb
  guessasb
  • 1 vit më parë

  CH you asked me to put them separatelt for all designer to use them and you give them 5 star woh you r the best contest holder never seen just ask them to put and image from illustrator with vector appearence

  • 1 vit më parë
 • guessasb
  guessasb
  • 1 vit më parë

  check entry #6 al was done thx

  • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!