new logo for a Fire Brigade. Its Australian.do not use the words Fire Department. The Name is- BACCHUS MARSH FIRE BRIGADES GROUP. This logo will manily be used for Printing and Embroidery on clothing so please keep that in mind

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $15
 • Propozimet e Marra: 1
 • Fituesi: hashansalinda

Përmbledhja e konkursit

Design a logo - Fire Brigade (Fire Trucks, Firefighters, Fire Hoses, etc....)

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Good to deal with. Makes appropriate changes on request.”

Fotoja e profilit dalesalathiel, Australia.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • komalkumari1
  komalkumari1
  • 7 muaj më parë

  But sir i will make some design you reject plz send me some concept or sample of logo i will make thankxx

  • 7 muaj më parë
 • dalesalathiel
  Krijuesi i Konkursit
  • 7 muaj më parë

  The logo needs the word BACCHUS MARSH FIRE BRIGADES GROUP.

  • 7 muaj më parë
 • dalesalathiel
  Krijuesi i Konkursit
  • 7 muaj më parë

  Consider using Fire Items like Fire Hoses, Helmets, Hydrants, Fire Trucks,

  • 7 muaj më parë
 • komalkumari1
  komalkumari1
  • 8 muaj më parë

  hello sir plz tell me name for your business and also tell me which type of your business thankxx

  • 8 muaj më parë
  1. dalesalathiel
   Krijuesi i Konkursit
   • 7 muaj më parë

   Its a Fire Brigade. In Australia we are refer to as a Fire Brigade. In other countries they refer to them as Fire Departments.

   • 7 muaj më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!