New Logo for business cards and letterhead

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $25
 • Propozimet e Marra: 10
 • Fituesi: sporserador

Përmbledhja e konkursit

Company Name: Skilled Resources
Needs a logo to use for business cards, letterhead and website.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Selina was very responsive and easy to work with. I will use again in the future”

Fotoja e profilit fastcarrs4, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • rahman111095
  rahman111095
  • 1 vit më parë

  You rejected unique designs but kept the commons!!

  • 1 vit më parë
 • manwar007
  manwar007
  • 1 vit më parë

  PLEASE CHECK #40

  • 1 vit më parë
 • sshanto2477
  sshanto2477
  • 1 vit më parë

  #13 #14

  • 1 vit më parë
 • mragraphicdesign
  mragraphicdesign
  • 1 vit më parë

  please check #26

  • 1 vit më parë
 • rahman111095
  rahman111095
  • 1 vit më parë

  Please check my entry #25

  • 1 vit më parë
 • fastcarrs4
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  I like a Navy Blue & Grey color combination. I also like the initials to be a part of the logo.

  • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!