New Logo Needed

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $20
 • Propozimet e Marra: 13
 • Fituesi: sunny005

Përmbledhja e konkursit

We are looking for a new logo for our company. We specialize in selling products such as chili, spices, cookies, honey, sweets, and handmade soaps from New Mexico USA. We would like to create a new logo that incorporates southwest culture, and the New Mexico Zia Symbol. The name of our company is Southwest Goods Co.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Ende asnjë mesazh.

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!