NEW SCHEMA Energy Flow Direction of Losses

 • Statusi: Pending
 • Çmimi: €150
 • Kandidaturat e marra: 22
 • Fituesi: munmun87

Përmbledhja e konkursit

I created a new Schema for the possible energy flow from renewables power generators into the grid, detected by Power-Quality-Analysis. The attached indd is an example what we already have. Any of the attached fotos should be used as illustration or symbols.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • munmun87
  munmun87
  • 1 muaj më parë

  HI can you please add me on chat. I want more details about your project..

  • 1 muaj më parë
  1. wwsn1
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 muaj më parë

   Please get in contact with me

   • 1 muaj më parë
 • zubairsfc
  zubairsfc
  • 1 muaj më parë

  Hi sir I am a logo designer Please check my profile portfolio https://www.freelancer.com/u/zubairsfc if like my profile please contact me private message and quick response i am always online i am waiting for feedback now Thanks.

  • 1 muaj më parë
 • cheegeet
  cheegeet
  • 1 muaj më parë

  can you save the inddesign file in earlier format. i have CS6 adobe. Or may be saved in idml format? Thanks

  • 1 muaj më parë

Si të fillosh me konkurset

 • Posto konkursin

  Posto konkursin Shpejt dhe thjeshtë

 • Merr shumë propozime

  Merr shumë propozime Nga e gjithë bota

 • Zgjidh kandidaturën më të mirë

  Zgjidh kandidaturën më të mirë Shkarko dokumentet - E thjeshtë!

Postoni një konkurs tani! ose bashkohu me ne sot!