One page newsletter

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $50
 • Propozimet e Marra: 1
 • Fituesi: kesnielcasey

Përmbledhja e konkursit

I have copy and pics in a Microsoft Word document and would like this dropped into a design for a one page newsletter using Swift Publisher as I use Mac.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“This was probably my inexperience in using this site and thus my issue, but, the getting started stages were long and tedious and by the time the finished product came through it was too late and missed the deadline. Thanks though I take responsibility for this not working.”

Fotoja e profilit CoastandSea, Australia.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • abirrajdut
  abirrajdut
  • 2 vite më parë

  Please give an example, please see please. Contact me if you want to change anything. Thank you.

  • 2 vite më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!