Online Toy Store Branding

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $38
 • Propozimet e Marra: 23
 • Fituesi: Nikapal

Përmbledhja e konkursit

I'm looking simply for a Toy Store name and logo. For the most part, this will be a general toy store. But will have a focus on toys that "go" (marble runs, cars, etc.) and toys that make you think (puzzles, stem toys, etc.)

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Did a great job. When I requested revisions he was happy and willing to incorporate what I suggested. ”

Fotoja e profilit ToyRacing, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • arifkhanvasani
  arifkhanvasani
  • 1 vit më parë

  Please check my entry #18

  • 1 vit më parë
 • ghulam182
  ghulam182
  • 1 vit më parë

  pls check #17

  • 1 vit më parë
 • madihajunaid
  madihajunaid
  • 1 vit më parë

  #guaranteed please

  • 1 vit më parë
  1. ToyRacing
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 vit më parë

   Just updated!

   • 1 vit më parë
 • henrigachon
  henrigachon
  • 1 vit më parë

  Brand new account NO Guarantee so many get ideas and pull out sorry those are facts

  • 1 vit më parë
  1. ZakTheSurfer
   ZakTheSurfer
   • 1 vit më parë

   check out the entry #3 #4

   • 1 vit më parë
  2. ToyRacing
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 vit më parë

   Just updated!

   • 1 vit më parë
 • sumaiyasuma
  sumaiyasuma
  • 1 vit më parë

  What is the name for the logo?

  • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!