Photoshop

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $60
 • Propozimet e Marra: 3
 • Fituesi: Morphini

Përmbledhja e konkursit

I wanna a graphic design for a picture can describe all our company work, we provide many stuff for people to kuwait from china with the cheapest price and quality been checked before ship to kuwait.
I will post a photo i liked the design of it too much try to do the same idea also , i will post my company logo.
Prepare all ur needs from china :
-approved quality -Save up to 60%-Easy and fast-delivery to house
Icons will be for :
1- small qty order
2-food truck
3-furniture
4-packaging
5-restaurants & cafe
6-logo & branding

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“perfect amazing work I will always work with him”

Fotoja e profilit Alali90, Kuwait.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • Alali90
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  company name : project

  • 1 vit më parë
 • Morphini
  Morphini
  • 1 vit më parë

  name of the company?

  • 1 vit më parë
 • Naseem065
  Naseem065
  • 1 vit më parë

  Do you with it in Arabic or English language?

  • 1 vit më parë
 • designx47
  designx47
  • 1 vit më parë

  here is no attachments, please share us attachments.

  • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!