Please re-design our price list section with special offer

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $30
 • Propozimet e Marra: 23

Përmbledhja e konkursit

Hello,

We have a very boring price list section. We would like to make it look better ! Especially our best offer line (Yellow). [login to view URL]

Website is here : [login to view URL]

Good luck !

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • vw8300158vw
  vw8300158vw
  • 1 vit më parë

  please check #24

  thanks

  • 1 vit më parë
 • vw8300158vw
  vw8300158vw
  • 1 vit më parë

  Please check #16

  thanks

  • 1 vit më parë
 • vw8300158vw
  vw8300158vw
  • 1 vit më parë

  Working...

  • 1 vit më parë
 • saguenayweb
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  #10 wonderful !! You understand exactly what we need !

  • 1 vit më parë
  1. Javid004
   Javid004
   • 1 vit më parë

   Thanks

   • 1 vit më parë
 • saguenayweb
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  #6 look the best so far. Need to be inline not separate sections like 2,3,4 and 5

  • 1 vit më parë
 • athirakawaii
  athirakawaii
  • 1 vit më parë

  2 please check

  • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!