Powerpoint templates

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $40
 • Propozimet e Marra: 13
 • Fituesi: stalperfumes

Përmbledhja e konkursit

Looking for 5-6 ppt templates. Financial business pres.
I have logo and colors needed for the templates (faded pictures or background texture)
1st slide - Intro.
2 nd - Index / Separator
3-6 Different outlays for text, pics, and graphs.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Great Job. Very fast and great quality. Would work with him again”

Fotoja e profilit Raulmp86, Mexico.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • stalperfumes
  stalperfumes
  • 1 vit më parë

  Hola, por favor revisa nuestra respuesta en la entrada #7 :) gracias

  • 1 vit më parë
 • mahabubfari
  mahabubfari
  • 1 vit më parë

  see my entry #11

  • 1 vit më parë
 • mohmedrashed
  mohmedrashed
  • 1 vit më parë

  please share your logo

  • 1 vit më parë
  1. Raulmp86
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 vit më parë

   though I had done so. Done! thnx

   • 1 vit më parë
 • Brigittetheuma
  Brigittetheuma
  • 1 vit më parë

  Will you be pistin* theLohpgo and colour scheme you require, or are you leaving that to the contestants?

  • 1 vit më parë
  1. Raulmp86
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 vit më parë

   though I had done so. Done! thnx

   • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!