promotion flyer for website

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $30
 • Propozimet e Marra: 72
 • Fituesi: RomanaMou

Përmbledhja e konkursit

Create two promotional banner image for [login to view URL]
resolution need to be 1920X600

theme: valentines day, something simple dont too fancy
promotion date range: Feb7-Feb15
words on the banner: "Sale Up to 50% off" "No Coupon Needed"

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Great designer”

Fotoja e profilit xhy0920, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!