Re design my Gin bottle fron label

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $40
 • Propozimet e Marra: 16
 • Fituesi: DiponkarDas

Përmbledhja e konkursit

Im looking for my Gin bottle front label to be re-designed for our craft distillery. its pretty basic and while sticking to a similar design we want to class it up a bit so it stands out and is more refined. I like the black and white colors and also incorporation of our logo. Also i would like the words "small batch hand crafted: added in. Final print size is 100mm x 100mm with a 2mm bleed and design quality needs to be 300dpi cmyk.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Great work, very flexible and prompt ”

Fotoja e profilit wildriver2019, Australia.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • wildriver2019
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  http://www.cospak.com.au/cospakimages/s2845.jpg?width=200&height=150

  • 1 vit më parë
 • wildriver2019
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  see link to our bottle-

  • 1 vit më parë
 • asadk7555
  asadk7555
  • 1 vit më parë

  Hi there i am Working on it

  • 1 vit më parë
  1. wildriver2019
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 vit më parë

   ok

   • 1 vit më parë
 • Engahmedabdou111
  Engahmedabdou111
  • 1 vit më parë

  Would you please wait until the end I am working on it

  • 1 vit më parë
  1. wildriver2019
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 vit më parë

   ok

   • 1 vit më parë
 • manwar007
  manwar007
  • 1 vit më parë

  please check #12

  • 1 vit më parë
 • lukar
  lukar
  • 1 vit më parë

  #increaseprize

  • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!