Redesign Building Color Scheme

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $110
 • Propozimet e Marra: 193
 • Fituesi: souragnighosh

Përmbledhja e konkursit

I'm repainting the exterior of my building and would like a color pallete of white, black, and gold trim. Most creative design gets the prize.

Aftësi të rekomanduara

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!