redesign this logo - E&E

Përmbledhja e konkursit

Attached is the logo. It needs to be totally improved, redone, recreated. But created from the idea of the attachment

Design should look very modern


Company name: E&E Care Transportation
Colors: blue(royal blue) and red
This is a transportation company in the medical field.


This logo will be on vans. Attached are the actual Vans the logos will be on

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Great work. Very professional!!”

Fotoja e profilit thevaluemaker, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

  • Postoni konkursin tuaj

    Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

  • Merrni propozime me shumicë

    Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

  • Zgjidhni propozimin më të mirë

    Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!