Redo & make this logo a vector

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $20
 • Propozimet e Marra: 3
 • Fituesi: MuhamedRamadan

Përmbledhja e konkursit

See attached logo. I'd like this cleaned up and made into a vector. If you have improvements for the same logo, feel free to submit those.

Final will be AI, PSD, and PNG versions of the logo.

Please only display submissions on flat white.

Contest will end in 1 day or less.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Excellent work. Did exactly as requested and fast! Will hire again. ”

Fotoja e profilit josephd84, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • henrigachon
  henrigachon
  • 2 vite më parë

  good for you mohamed you work hard

  • 2 vite më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!