Redo Our Logo

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $100
 • Propozimet e Marra: 14
 • Fituesi: jennica024

Përmbledhja e konkursit

I have attached our current logo.
I have also attached a logo we like the style of but would like to replicate this to a Greek theme.

BUSINESS NAME IS: YIROS TIME 99

Please be creative. We would like it to be a nice blue, white etc. But please see other Greek restaurant logos for inspiration. We would like it to look fun and professional.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!