Redraw art in Illustrator

Përmbledhja e konkursit

I need the attached piece redrawn into Illustrator. This needs to be in Illustrator as we haven't decided the ink color for the shirts yet.

Please excuse the low prize amount - very low budget on this project.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Very responsive”

Fotoja e profilit amyerinhill, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • amyerinhill
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  Ok, to be clear, it should look EXACTLY like the drawing. The words form a cross when completed.

  • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!