Rehobo T-Shirts

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $10
 • Propozimet e Marra: 34
 • Fituesi: Mainulislam28

Përmbledhja e konkursit

Looking for a t-shirt design incorporating the word "Rehobo." That is short for Rehoboth Beach, Delaware. There is a strong gay community. Shabby-chic.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Great! Great!”

Fotoja e profilit jrubin1, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • henrigachon
  henrigachon
  • 1 vit më parë

  what I do not understand is why talented graphic designer here actually post entries New account not payment verified no phone verified and probably made deposit of 2$ and can pull out any time like most do

  • 1 vit më parë
 • mdshuvoislam
  mdshuvoislam
  • 1 vit më parë

  please check and feedback.Any changed #12

  • 1 vit më parë
 • aleksaantic
  aleksaantic
  • 1 vit më parë

  Hey! Id like to participate, would you mind sending me a message so that I can ask you some questions about the design I have in mind?

  • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!