Seeking beautiful infographic on "Day in the life of an Ivy League student"

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $100
 • Kandidaturat e marra: 10
 • Fituesi: cmind

Përmbledhja e konkursit

Create a beautiful, simple infographic illustrating a Day in the Life of an Ivy League Student. We'll provide the data/layout

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • rejar
  rejar
  • 11 vite më parë

  Hi, as written in your attached file, you suggest to use another school and schedule for the infographic, which I followed.
  I have just uploaded a jpeg preview file. Are we required to submit those with higher resolutions after being chosen? Thanks and God bless you. :-)

  • 11 vite më parë
 • cmind
  cmind
  • 11 vite më parë

  Please check the PMB to see the details for #8

  • 11 vite më parë
 • chokosaki
  chokosaki
  • 11 vite më parë

  Hi there! I just entered your contest ( #4 ). Could you give me some feedback on it? Thanks!

  • 11 vite më parë
 • cmind
  cmind
  • 11 vite më parë

  I don't see the Hyperink logo in the attachements

  • 11 vite më parë
 • Desry
  Desry
  • 11 vite më parë

  Hi, Please review my entry #1

  • 11 vite më parë
 • motifmot
  motifmot
  • 11 vite më parë

  pls give full text and logo that u want on infographic.

  • 11 vite më parë
 • Delinquente
  Delinquente
  • 11 vite më parë

  you need JPG and PSD only or AI and EPS too?

  • 11 vite më parë
 • SRT13
  SRT13
  • 11 vite më parë

  You require that your logo be included in the design. However, you haven't provided the logo. Please clarify. Thanks!

  • 11 vite më parë

Shfaq më shumë komente

Si të fillosh me konkurset

 • Posto konkursin

  Posto konkursin Shpejt dhe thjeshtë

 • Merr shumë propozime

  Merr shumë propozime Nga e gjithë bota

 • Zgjidh kandidaturën më të mirë

  Zgjidh kandidaturën më të mirë Shkarko dokumentet - E thjeshtë!

Postoni një konkurs tani! ose bashkohu me ne sot!