Sign for obligation to use the handrail

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: €35
 • Propozimet e Marra: 5
 • Fituesi: MarianoC9

Përmbledhja e konkursit

I need a signboard to invite people to use the handrail. The slogan must accompany a graph that shows a decreasing trend in the use of the handrail. It should be very ironic and can be put beside a stylized image/icon

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Very good freelance. He understood perfectly my needs and worked consequently. Recommended!!!”

Fotoja e profilit Biobio73, Italy.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Ende asnjë mesazh.

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!