SmartBio-D logo

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $27
 • Propozimet e Marra: 64
 • Fituesi: mominhossain263

Përmbledhja e konkursit

Seeking a logo for a new company that sells bio-degradable plastic and anti-microbial products. Their biodegradable plastic products fully decompose in 6 months versus current plastic disposable products that take 200 years to fully degrade. Slogan will be "6 Months or 200 Years". Company sells plastic biodegradable straws, cups and utensils. Also sells a 2 year spray process for table and kitchen prep tops that kills 99.9% of e-coli, salmonella, etc. [login to view URL] will be the new website. Logo or background should be environmental green or anything else you feel appropriate. If you could also show it as a business card it would be helpful

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Creative, attentive, and helpful. ”

Fotoja e profilit dunrov, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!