Team Logo Design Interlocking Letters

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $60
 • Propozimet e Marra: 81
 • Fituesi: kiekoomonster

Përmbledhja e konkursit

I am looking for a team logo for the front of a hat with the letters: P and U in an interlocking or staggered format. Color scheme similar to the attached M and V logo colors. Current logo design can be found on [login to view URL]

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Very good artist.”

Fotoja e profilit bronson55858, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • Bzbappy
  Bzbappy
  • 6 muaj më parë

  Sir, check my entry #121 and feedback me for any changes.

  • 6 muaj më parë
 • bronson55858
  Krijuesi i Konkursit
  • 6 muaj më parë

  https://mountainviewmudcats.com

  Sorry it did not post and I can figure out how to add, so here is the link to our current logo with the M and the V.

  • 6 muaj më parë
  1. alamingraphics
   alamingraphics
   • 6 muaj më parë

   You ask for interlocking initial logo

   • 6 muaj më parë
  2. rizwana314
   rizwana314
   • 6 muaj më parë

   Please check #100

   • 6 muaj më parë
 • nusratsamia
  nusratsamia
  • 6 muaj më parë

  please check my entry #81 #82 #83

  • 6 muaj më parë
 • Andreajiim
  Andreajiim
  • 6 muaj më parë

  Hello, there is nothing attached

  • 6 muaj më parë
  1. bronson55858
   Krijuesi i Konkursit
   • 6 muaj më parë

   Mountainviewmudcats.com for picture of logo

   • 6 muaj më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!