thank you business card

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $40
 • Propozimet e Marra: 28
 • Fituesi: FALL3N0005000

Përmbledhja e konkursit

We want a business card style pamphlet with the following information:

1. two sides- one side is white with our logo
2. other side we want:

Thank you for your support (in nice cursive writing)


Instagram: @myunicornsmile
Facebook: [login to view URL]
Website: [login to view URL]


(please use instagram, facebook and website logos)

We like pastel colours and stars (similar to our background on our logo)

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“he was very good, lots of options”

Fotoja e profilit parisfreeburn, Australia.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!