"TINTUMON M"

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: ₹660
 • Propozimet e Marra: 6
 • Fituesi: nayeem8558

Përmbledhja e konkursit

I need a logo designed. I want it to be very simply, logo is not related to spiritual or politics. if it is in any of two or more combinations of Blue, Green, white and black colours. Logo reflect the name or spell of "Tintumon" or Tintu Mon or T M.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Thanks for your logo design. I am going to use it in my website.”

Fotoja e profilit Tintumonmartin, India.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Ende asnjë mesazh.

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!