TShirt Design AK Clothing

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $200
 • Propozimet e Marra: 42
 • Fituesi: Justifiedgraphx

Përmbledhja e konkursit

TShirt Design for AK Clothing. Looking for AK gun designs and or the Gun Target Symbol with the letters AK highlighted because that is the name of the brand. Will award multiple people as I’m looking for a bunch of designs

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Always Delivers what is needed and perfect work”

Fotoja e profilit asteinbrand, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • saidghouila
  saidghouila
  • 1 vit më parë

  #53

  • 1 vit më parë
 • ahmetsaidkayhan
  ahmetsaidkayhan
  • 1 vit më parë

  Hi Would you consuder digital illustrations for your tshirts?

  • 1 vit më parë
  1. ahmetsaidkayhan
   ahmetsaidkayhan
   • 1 vit më parë

   ok. I'm drawing.

   • 1 vit më parë
  2. ahmetsaidkayhan
   ahmetsaidkayhan
   • 1 vit më parë

   Please check #46

   • 1 vit më parë
 • Ramdy
  Ramdy
  • 1 vit më parë

  #guaranteed #guaranteed #guaranteed

  • 1 vit më parë
  1. asteinbrand
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 vit më parë

   I’m doing multiple winners. 200$ for one shirt design is not what I am looking for

   • 1 vit më parë
 • lipiakter7896
  lipiakter7896
  • 1 vit më parë

  #increaseprize

  • 1 vit më parë
  1. asteinbrand
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 vit më parë

   just did

   • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!