turmeric e book cover

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $60
 • Propozimet e Marra: 28
 • Fituesi: naveen14198600

Përmbledhja e konkursit

hi I need a cool 3d e book cover
title of the ebook
turmeric
the spice of life
pic attached please see if you can make a cool looking 3 d book cover

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“good work listened to direction”

Fotoja e profilit gratitudegarden, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!