Twitch.tv Subscriber Emojis Designed/Drawn

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $50
 • Propozimet e Marra: 4
 • Fituesi: Issac94

Përmbledhja e konkursit

Hello all!

I'm looking for the following:

World of warcraft themed "bear" and "boomkin" designed subscriber emojis.

Here are some styles of the icons requested:

[login to view URL]

[login to view URL]

I need 5 designed, with a budget of $50 total.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“I enjoyed working with Barkat I. Barkat I. delivered in a timely manner”

Fotoja e profilit ev0, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Ende asnjë mesazh.

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!