USA Conference Flyer Design

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $54
 • Propozimet e Marra: 28
 • Fituesi: ferisusanty

Përmbledhja e konkursit

My church has an annual conference, and we would like a new flyer design for this year conference.
Attached is a zip file containing the pictures of the speakers and hosts, flyer info, last year previous flyer...

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Working with Feri is nothing but Excellence! She understands customer's need and delivers above and beyond expectation”

Fotoja e profilit mgolois, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!