we are a small organization that has been using the same logo (kings for years) we are looking for a new one to use for our social media and other things themes we typically stick w is a 4 pointed crown, knights and castles our letters are Lambda Gamma Ep

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $30
 • Propozimet e Marra: 15
 • Fituesi: jhoalej

Përmbledhja e konkursit

I need a logo designed. for Lambda Gamma Epsilon

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“he was great effective and fast”

Fotoja e profilit nkpf5899, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • kaesahmedsohel
  kaesahmedsohel
  • 7 muaj më parë

  #6 , Please Check. Thanks.

  • 7 muaj më parë
 • PepiinCarrera
  PepiinCarrera
  • 7 muaj më parë

  hello I have a question, what type of logo do you want since in the description you do not say what kind of logo do you want?

  • 7 muaj më parë
  1. nkpf5899
   Krijuesi i Konkursit
   • 7 muaj më parë

   ohhh what are the different types I don't know much about this

   • 7 muaj më parë
  2. nkpf5899
   Krijuesi i Konkursit
   • 7 muaj më parë

   i guess im looking for a symbol that incorporates the word kings or our letters ΛΓΕ ( lambda Gamma Epsilon)

   • 7 muaj më parë
 • nkpf5899
  Krijuesi i Konkursit
  • 7 muaj më parë

  i guess im looking for a symbol that incorporates eaither the word Kings, or our greek letters which is Lambda gamma Epsilon

  • 7 muaj më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!