We are needing this logo attached redesigned. We are needing a more polished and modern design. The colors are hot pink, black and white. This is a women’s clothing boutique. Please be original. KAPEESH COUTURE

 • Statusi: Pending
 • Çmimi: $30
 • Propozimet e Marra: 25
 • Fituesi: abdofteah112

Përmbledhja e konkursit

I need a logo re-designed.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Ende asnjë mesazh.

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!