We need a Design for my Rice Packet

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $70
 • Propozimet e Marra: 14
 • Fituesi: almajor

Përmbledhja e konkursit

My company name is Utopia Int'l Ltd. Our main product is Basmati Rice. We are going to marketing 1kg and 5kg Rice packets, We need an enchanting Pack Design.

[login to view URL] & [login to view URL] was our old packet. Make a new Packet & where we want to focus our company name UTOPIA.

Here has some sample, that we like most. Make a creative and New Look on my Utopia Basmoti Rice Packet. Please comment me for more detail, We will replay on your question.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Wonderful Design and Great support. Thank you. God bless you.”

Fotoja e profilit UtopiaCreative, Bangladesh.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • UtopiaCreative
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  1kg pack and 5 kg pack

  • 1 vit më parë
  1. mostafaelnagar
   mostafaelnagar
   • 1 vit më parë

   WHEN YOUR COMPANY WAS FOUNDED

   • 1 vit më parë
  2. gilopez
   gilopez
   • 1 vit më parë

   please check

   • 1 vit më parë
 • Xclusive61
  Xclusive61
  • 1 vit më parë

  Do you have any logo?

  • 1 vit më parë
 • JunaidFatyana
  JunaidFatyana
  • 1 vit më parë

  size for package and logo

  • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!