WryteMind logi

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $25
 • Propozimet e Marra: 13
 • Fituesi: babualoksarkar

Përmbledhja e konkursit

I am an author. This design will go on my blog, and back cover of my book.

WryteMind (the words in 2 different colors) ... gold / purple ... like attachment w/ dark hand writing ✍

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Alok is excellent. He really cares to do his best and even kept checking in to make sure that i was happy with everything after the hand off. I will definitely hire him again. Fast, creative and in budget.”

Fotoja e profilit rozzrayy, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Ende asnjë mesazh.

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!