Gjeni Profesionistët Më të Mirë Copywriter për ta Bërë Biznesin Tuaj të Shkëlqejë

Çdo brand ka një histori të veçantë për të treguar. Copywriting-set e fuqishme bazohen në përdorimin e fjalëve të duhura,në rendin e duhur për të krijuar një përmbajtje tunduese të cilës klientët tuaj nuk mund t'i rezistojnë.

Posto një projekt

Filloni nga puna sot!

Mos Rrini Kurrë Pa Folur

Mendojeni kopjen tuaj si shtrëngimi i parë i duarëve mes jush dhe klientëve tuaj të mundshëm. Përshëndetini ata me përmbajtje të përmirësuar, të freskët dhe që i tërheq ata prej hunde!

Një ilustrim i disa librave motivues në një raft.
Ilustrim i një kompjuteri.

Copywriting për Uebsajt

Kurrë mos e nënvlerësoni fuqinë e një uebsajti të shkruar mirë. Në fund të fundit, uebsajti juaj mund të jetë përshtypja e parë që njerëzit kanë për ju apo biznesin tuaj. Një kopje e mirë është përfshirëse pa qenë shumë reklamuese për lexuesit tuaj.

Ilustrim i tokës

Optimizim i Motorëve të Kërkimit (SEO)

Sigurohuni se klientët e mudshëm mund t'ju gjejnë online. Të renditesh në faqen e parë nuk është lojë fëmijësh,por ndodhet në thelb të çdo strategjie të marketingut online. Optimizimi i përmbajtjes së webajtit tuaj siguron që audienca juaj e shënjuar do të jetë në gjendje të gjejë sajtin tuaj kur ata të përdorin motorrët e kërkimit siç është Google.

Një ilustrim i një stilolapsi duke shkruar.

Marketing i Përmbajtjes së Uebsajteve

Postime në Blog, artikuj online, gazeta me shumicë! Publiku juaj meriton përmbajtjen më të mirë. Zgjoni interesin e tyre dhe joshini, me përmbajtje të shkruar të hartuar në perfeksion. Në fakt, 92%1 e kompanive që postojnë në blog disa herë në ditë e kanë fituar një klient nga blogu i tyre.

1Hubspot - 20 Fresh Stats About the State of Inbound Marketing in 2012

Tani Biznesi Juaj Mund të Duket Mirë dhe të Tingëllojë Mirë

Në botën e marketingut, toni juaj i zërit është ai që ju ndihmon të dalloheni nga konkurrentët. Gjetja e një toni zëri që komunikon me sukses atë çfarë është marka juaj, vlerat tuaja dhe zgjon tek lexuesit saktësisht ndjenjat që dëshironi mund të jetë e vështirë. Punësoni profesionistët më të mirë për copywriting për të shkruar historinë e biznesit tuaj.

Një ilustrim i një gazete Freelancer.

Lidhuni Me Audiencën Tuaj Objektiv

Si mund të komandoni audiencën? Përgjigja është e thjeshtë - shkruani përmbajtje që u flet atyre. Studimet tregojnë se 78%2 e konsumatorëve besojnë se organizatat që ofrojnë përmbajtje të personalizuar janë të interesuara të ndërtojnë marrëdhënie të mira. Çfarë është saktësisht përmbajtja e personalizuar? Po flasim për blogjet, artikujt online dhe gazetat që janë të përshtatura për të edukuar publikun tuaj të synuar.

Posto një projekt Punësoni profesionistin mё tё mirё pёr Copywriting 2Smart Bug Media - 26 Stats That Prove Content Marketing Increases Lead Generation, Sales, and ROI
Një ilustrim i një broshure për ëmbëlsirë.

...Dhe Gjithçka Ndërkohë Që Ju Po Bëni Një Detyrë Tjetër

Çdokush do t'ju thotë se drejtimi i një biznesi merr kohë.Kur ju punësoni një profesionist për copywriting,ju nuk jeni vetëm duke marrë dikë që mund të formojë një fjali të mirë,ju jeni gjithashtu duke i kursyer vetes një kohë të vlefshme.Ekspertët në copywriting mund të shkruajnë kopje të shkëlqyera sipas afateve. Kjo do të thotë se ju mund të keni kohën për kafenë e mëngjesit,gjë që keni dashur gjithmonë.

Një ilustrim i një filxhani kafeje.

Dëshmi

"Freelancer më ndihmon mua në biznesin tim dhe mund të jetë një mjet i dobishëm dhe i fuqishëm nëse e kuptoni se si funksionon."

logicbz

Është aq e lehtë sa të thuash 1-2-3

Profesionisti i Përkryer për Copywriting është Vetëm një Klikim Larg

(Nuk ka nevojë për enciklopedi.)

Posto një projekt

Posto një projekt

Vetëm ju e dini më të mirën për biznesin tuaj . Thjesht identifikohuni dhe postoni një projekt, duke detajuar punën për t'u bërë, duke përfshirë çdo parametër të veçantë që duhet të ndiqen.

Bashkёpunoni

Bashkëpunime të shkëlqyera nxjerrin punë të shkëlqyer.Ju do të jeni me freelancer-in tuaj në çdo hap të punës duke dhënë ekspertizën dhe reagimin tuaj për të prodhuar rezultate fantastike.

Kënaqësi e Garantuar

Është në dorën tuaj. Lëshoni një pagesë vetëm kur të jeni 100% të kënaqur me produktin përfundimtar. Merrni pronësinë e plotë të të drejtave të autorit kur puna të jetë përfunduar.