Organizoni Biznesin Tuaj me një Specialist për Regjistrim të Dhënash

Po ju grumbullohen punë të prapambetura? Ndoshta ju duhet të regjistroni dhe të analizoni të dhëna, apo të përditësoni dhe të konvertoni disa skedarë. Punësoni personin e duhur për t'ju ndihmuar të mbaroni punët e prapambetura shpejt.

Posto një projekt
Rritni rendimentin

Më Pak Kohë e Shpenzuar Për Hedhje Të Dhënash...

---Dhe më shumë kohë duke u fokusuar në një diçka më të madhe. Futja e të dhënave është diçka më shumë se një punë copy-dhe-paste.Ju do të keni nevojë për dikë me kohë të lirë dhe aftësitë për ta përfunduar atë mirë dhe shpejtë

Ilustrim i një tavoline me një kompjuter dhe një aplikim përpunimi në word të hapur

Procesimi i Formave dhe Dokumentave

Nga formularët dhe sondazhet e plotësuara me dorë,tek invoice-et madje dhe pretendimet e sigurimeve,procesimi mund të jetë i ngadaltë,procese të shtrenjta dhe konsumuese të kohës.Ju duhet të merrni informacione nga fushat e duhura të të dhënave,të digjitalizoni,kapni dhe prodhoni një produkt që i përshtatet qëllimit tuaj (p.sh. Exel,CSV,Word). Kështu nëse ju keni ngecur në një procesim manual të të gjitha dokumenteve të kompanisë suaj,mbase është koha të nënkontraktoni punën tuaj të futjes së të dhënave.

Mesazhe Online në Çast

Realizoni regjistrim të dhënash të shpejtë dhe efikas direkt në pragun tuaj. Një specialist regjistrimi të dhënash mund t'ju nxjerrë të dhëna të përditësuara dhe të sakta nga pothuajse kudo në botë. Armatosni vendimmarresit tuaj me të dhëna të sakta, të fundit dhe ngrijeni biznesin tuaj mbi konkurencën.*

Të Dhënat Sjellin Vendimet më të Mira të Biznesit

Mos merrni vendime të rëndësishme biznesi pa u thelluar. Bizneset e suksesshme e vënë theksin te informacioni i saktë, i përditësuar për të planifikuar në mënyrë strategjike lëvizjen e tyre të rradhës për ta çuar biznesin e tyre në një nivel tjetër. Në ditët e sotme, vendimmarrja e bazuar mbi të dhënat është dominuese.

Ilustrimi i një kompjuteri të vjetër me të dhëna

Jeni Gati të Kurseni Kohë?

Punësimi i një profesionisti freelancer është një alternativë shumë e mirë për punësimin e stafit shtesë kur nuk mund ta përballoni të paguani një rrogë me kohë të plotë. Filloni të kurseni duke gjetur një specialist të dhënash profesionist sot.

Ilustrim i një ore

Jeni gati për të kursyer para?

Është shumë më pak e kushtueshme të punësoni një profesionist freelancer sesa një punonjës me kohë të plotë (për të mos përmendur gjithë ato kosto shtesë të mërzitshme për punonjësit). Ju edhe mund të mos keni punë mjaftueshem për të punësuar dikë me kohë të plotë.

Ilustrim i një recete
Ilustrim i një laptop-i

Posto një projekt

Vetëm ju e njihni biznesin tuaj më së miri. Thjesht identifikohuni dhe filloni të kërkoni në bankën tonë të profesionistëve të talentuar freelancer të cilët presin me padurim t'ju ofrojnë shërbimet e tyre të Hedhjes së të Dhënave.

Ilustrim i mesazheve të chat-it

Bashkёpunoni

Shqyrtoni udhëzimet dhe jepni reagimin së bashku. Ju do të jeni me profesionistin tuaj freelancer çdo hap të rrugës, duke ofruar eksperiencën tuaj dhe reagimin për të dhënë rezultatet që doni.

Ilustrim i një medalje

Kënaqësi e Garantuar

Është në dorën tuaj. Lëshoni një pagesë për Projektin tuaj për Regjistrim të Dhënash vetëm kur të jeni 100% të kënaqur me produktin përfundimtar. Merrni pronësinë e plotë të të drejtave të autorit kur puna të jetë përfunduar.